Bezoekers tellen camera

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We informeren u graag over de mogelijkheden of komen langs voor een Gratis Scan op locatie!

Moet u ook het aantal bezoekers in uw bedrijf gaan bijhouden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn verschillende mogelijkheden en daarom komen we graag nader in contact om samen de mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Als gecertificeerd installateur van HikVision bent u bij ons altijd zeker van topkwaliteit producten. Bij ons hoef je geen dure (service)contracten af te sluiten en wij bieden in en rondom Venlo een gratis storing service binnen 24 uur!

Wij onderscheiden ons graag met onze persoonlijke aanpak. Dat begint al bij de aanvraag, waarna wij altijd persoonlijk langskomen voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

24/7 toegang met Veilig in Venlo

Bij Veilig in Venlo ben je altijd zeker van topkwaliteit hardware en persoonlijke en professionele service. Wel zo prettig als het om je eigen sportschool gaat.

Ons huismerk is HikVision Digital Technology en als gecertificeerd installateur garanderen wij een strakke en professionele montage; geen slordige kabels, alles wordt netjes weggewerkt. Voor ons is een installatie pas afgerond zodra de klant 100% tevreden is!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Heb je een vraag?