CORONA 'KOORTS' SCREENING

Thermische camera's

snelle en nauwkeurige lichaamstemperatuurmeting

Hikvision breidt het MinMoe assortiment uit met een nieuwe Economy 7″ all-in-one toegangscontrole terminal met gezichtsherkenning, lichaamstemperatuurmeting, Mifare kaartlezer en detectie voor mondkapjes. De terminal is zeer gunstig geprijsd, waardoor deze geavanceerde technologie nu ook in kleinere projecten kan worden toegepast.

De Hikvision DS-K1TA70MI-T is een biometrische gezichtsherkenning lezer die personen identificeert op basis van gezichtsherkenning of een toegangscontrolekaart of tag. Daarnaast kan deze terminal de lichaamstemperatuur meten en controleren of iemand een mondmasker draagt. Hierdoor kan deze terminal op verschillende manieren worden toegepast.

Toegangscontrole op basis van lichaamstemperatuurmeting
Hiermee worden personen met een te hoge lichaamstemperatuur gewaarschuwd door een akoestisch signaal en een weergave op de terminal. Bij een te hoge temperatuur kan de toegang tot een ruimte geblokkeerd worden, door het on-board relais te schakelen.

Toegangscontrole op basis van gezichtsherkenning
Door templates van gezichten in de terminal op te slaan, kan deze worden gebruikt als gezichtsherkenning lezer. Deze functie kan stand-alone worden gebruikt, maar de terminal  kan ook worden gekoppeld aan een Wiegand deurcontroller. De terminal heeft een capaciteit voor 6.000 templates.

Toegangscontrole op basis van een kaart of tag
De terminal is verder voorzien van een ingebouwde 13,56 MHz kaartlezer en heeft een geheugen voor 6.000 kaarten en/of tags. Hierdoor kunnen personen toegang krijgen tot een ruimte op basis van een geldige Mifare kaart.

Toegangscontrole op basis van dragen mondmasker
Indien een gezicht of kaart/tag wordt herkend, maar de persoon in kwestie draagt geen mondmasker, dan zal geen toegang worden verleend.

Combinaties van diverse authenticatie methodes
Bij het definiëren van de voorwaarden voor toegang kunnen de verschillende functies ook worden gecombineerd. Zo kan toegang worden geweigerd als het gezicht van een persoon wordt herkend, maar deze geen mondmasker draagt én/of een te hoge temperatuur heeft.

Eisen voor de installatie

Install the camera in a windless indoor environment

Set up a specific temperature measurement zone

Double-check with a thermometer upon detection of elevated temperatures

Corona screening in de praktijk

Onze HikVision camera’s hebben de wereldwijde IP66-certificering en zijn volledig bestand tegen alle weersomstandigheden.
Zowel extreme winters, natte herfststormen als hete zomers doorstaan ze met gemak. 

06-48268358

Hoe werken wij

Zodra wij een aanvraag voor een Security Scan hebben ontvangen, nemen wij (bij voorkeur telefonisch) direct contact met je op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Omdat eigenlijk iedere locatie uniek is qua installatie, is een scherpe offerte altijd maatwerk. Wij komen daarom sowieso altijd geheel vrijblijvend bij je langs om de locatie te bekijken. Wij adviseren graag over de diverse oplossingen op basis van uw wensen én verwachtingen.

Gratis Security Scan op locatie?

Open chat
Heb je een vraag?