Inbraak alarm venlo

Welkom! Je bent nu op hét juiste adres als je van plan bent om je huis of bedrijf beter te gaan beveiligen!

Als gecertificeerd installateur van HikVision ben je bij ons altijd zeker van topkwaliteit producten. Bij ons hoef je geen dure (service)contracten af te sluiten en wij bieden in en rondom Venlo een gratis storing service binnen 24 uur!

HikVision heeft een gloednieuw alarmsysteem gelanceerd. Op deze pagina lees je daar meer over!

Wil je een inbraakalarm laten installeren?

Wij komen graag langs voor een geheel vrijblijvende Security Scan op locatie!

HikVision AX Pro Draadloos Inbraakalarm

Hikvision’s AX PRO is een eersteklas draadloos inbraak- en videosysteem voor thuis of op de zaak. De AX PRO bestaat uit een paneel hub en een breed scala aan detectoren en randapparatuur en is revolutionair in zowel de technologie als het ontwerp. De AX PRO bevat een veelheid aan indrukwekkende functies, waaronder Tri-X draadloze technologie, IVaaS (Intruder Verification as a Service), app compatibiliteit en een strak design

Klik hiernaast voor de uitgebreide review van Pipl!

Deze stijlvol vormgegeven PIRCAM is een bewegingsmelder + camera in één!

Als er beweging wordt gedetecteerd schiet hij direct een korte video naar de app op je telefoon! Zo zie je gelijk of je je zorgen moet maken of dat de hond op de tafel is gesprongen…

De PIRCAM wordt bij het inschakelen van het alarm geactiveerd en neemt tussentijds geen beelden op.

Wil je je inbraakalarm combineren met beveiligingscamera’s? Dat kan óók!

Klik hier voor meer info over camerabeveiliging

 

ACTIE: Hikvision AX Pro starters kit inclusief installatie !!!

€ 549,-

Dit krijgt u:

U ontvangt de AX Pro starterskit inclusief vakkundige installatie.
We installeren daarnaast de Hik-Connect app op uw telefoon. Met deze app kunt u het alarmsysteem volledig bedienen. Ook als u niet thuis bent!
Alarmmeldingen komen direct binnen op uw telefoon. Een meldkamer aansluiting is daarom niet nodig. (Wel mogelijk!)

Na afronding van de installatie wordt alles netjes uitgelegd.

Inhoud kit:

1x AX Pro centrale
1x PIR Bewegingsmelder (zonder camera)
1x Deur / raam contact
1x Afstandbediening

Productcode: DS-PWA96-Kit-WE

Meerwerk kan zijn:

Plaatsen van onderstaande sensoren / detectoren:

Prijs per stuk, inclusief BTW én montage!

ColorVu PIRCAM bewegingsmelder met camera €169,-
PIR bewegingsmelder (zonder camera)  €69,-
Deur / raam contact €49,-
Draadloze Paniekknop met keycord €39,-
Draadloos Codebedienpaneel €99,-
Draadloze Binnensirene €79,-
Draadloze Buitensirene, Rode kap €139,-

Wat zeggen onze klanten

Jeanne Goossens
11:44 30 Jan 23
Wij zijn zeer tevreden met het alarm systeem en de camera beveiliging van "Veilig in Venlo". Het bedrijf heeft een super goede service en is altijd bereikbaar.
ewald kariem
16:44 13 Jan 23
Meedenkend, vriendelijk en deskundig.Zeer tevreden over de geplaatste installatie.Top bedrijf!
Sten Gijsen
17:57 27 Dec 22
2 camera's en een video intercom geïnstaleerd door Johnno. Alles netjes gemaakt en goed uitgelegd. Beeldkwaliteit van de 4K camera's is super, zowel dag als nachtbeeld. Veilig in Venlo een aanrader!
Michel Stalman
10:40 14 Dec 22
Top bedrijf!! Aanbevelingswaardig! Vakkundig, goede prijs kwaliteit.Geweldige back service!!!!!
Marc Kaptein
11:57 13 Dec 22
Chris Bos
14:27 19 Sep 22
Boy heeft goed werk geleverd. De camera werkt goed. Je kunt gerust een camera bij Boy bestellen.
Kalle Schmitz
08:47 29 Jul 22
Goedemorgen, hartelijk dank voor de hele vriendelijke gespreken en snelle Service. Zeker op deze dagen is het helemaal niet vanzelfsprekend een nette bv te vinden iets te Regeln...Dankjewel voor de moeite, vriendelijke contact en niet ingewikkelds dienst. To ervaring. Tot de folgte keer 😃
Ralph Braem
15:20 17 Jun 22
Vanaf het begin gelijk een goed contact en zéér tevreden!Staat je altijd netjes te woord en reageert snel op evt. vragen.Zekerrr een aanrader!Boy en Johnno, nogmaals bedankt!
Jeroen Leenen
09:04 15 Jun 22
Alles super goed geregeld en geïnstalleerd. No-nonsens bedrijf. Boy en Johnno beiden zeer correct en geven duidelijke uitleg. Goede apparatuur en beeldkwaliteit als beloofd. En indien nodig altijd bereikbaar voor vragen. Top!Aanrader!
Etienne Willemsen
14:53 26 May 22
Vanaf het eerste bezoek een goed gevoel.Denken goed mee om aan de wensen van de klant tegemoet te komen.Goede uitleg en kennis van zaken.Je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken.Plaatsen ging snel en netjes.Ik ben een tevreden klant.
Steef Mollen
07:41 25 May 22
Via collega bij Veilig in Venlo uitgekomen, hij had een zeer positieve ervaring met dit bedrijf.We hebben een zeer deskundig advies gekregen.Afspraken zijn goed nagekomen, en de beveiligingscamera en installatie werken perfect.Fam. Mollen.
Leo Aarle
15:02 19 May 22
Van het begin tot het einde alles goed geregeld!!Het monteren en installeren door Boy en Johnno verliep vlekkeloos! Bedankt 😀
Amanda
13:41 12 May 22
Professioneel en vakkundig bedrijf.Alles mooi en netjes gemonteerd en afgewerkt.Komt afspraken goed na.We zijn zeer tevreden.Bedankt Boy
Tonino cervellera
07:33 07 Apr 22
Super bedrijf, vanaf 1e afspraak t/m montage super verlopen. Boy is een vakman, werkt alles netjes af en neemt tijd voor de klant. Kan Veilig in Venlo iedereen aanbevelen !
Pascal Burhenne
06:41 01 Apr 22
De volledige afwikkeling was gewoon top, van installeren tot in gebruik nemen. De beeldkwaliteit van de camera's is erg goed. Erg makkelijk in gebruik.
michael Tolmeijer
17:49 30 Mar 22
Boy heeft ons goed geholpen en een goed advies gegeven.Een aanrader.
Kei Leuk
15:29 30 Mar 22
H Derks
18:20 10 Jan 22
Prima bedrijf.Denkt mee met de klant.Leverd netjes vakwerk af.Zorgt dat het mooi en netjes afgewerkt is.Zeker een aanrader.Komt de afspraken goed na.En werkt met kwaliteit materiaalBoy bedankt voor het mooie werk .
Frits Dirkse
19:22 20 Dec 21
Een duidelijke uitleg en offerte waren voor ons de aanleiding met dit bedrijf in zee te gaan.Het bedrijf heeft correct geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding....
Martin Tagage
11:51 14 Dec 21
Boy heeft bij mij een HikVision beveiligingscamera geplaats ben er zeer tevreden over .Volgende camera weer via boy.
Michael Bongard
21:19 12 Dec 21
Veilig in Venlo heeft bij mij Hikvision Buiten Camera’s geplaatstProfessioneel bedrijf goede serviceEn super netjes alles mooi afgewerkt en alles netjes schoon gehoudenEn gemaaktIk ben super tevreden en als je op zoek bentnaar vakmensen die hun vak verstaanBen je bij Veilig in Venlo op het juiste adresDuidelijke uit leg en zeer vriendelijkSuper beeld en geweldige beelden bij het terug spelenKort samen gevat ik raad Veilig in Venlo zeer zeker aanMvg michael
Bas De Kleermaeker
19:12 15 Nov 21
Zeer kundig en communiceert erg goed. Goede prijs kwaliteit en komt afspraken na.Zeer tevreden.
Huberto Geerits
08:49 15 Nov 21
Onze Hikvision camera liet het afweten om beelden te genereren onder Win10. Een plug-in werd niet geladen. Roy had de oplossing door een Internet Explorer plug-in te downloaden alvorens de opstart. CHAPEAU:!
Pauline Theelen
13:25 11 Nov 21
katja van gaal
20:30 08 Nov 21
Enige tijd geleden camera's aangeschaft bij Veilig in Venlo.. Toen waren we al erg tevreden over de installatie en uitleg. Nu hadden we een klein vraagje en kwamen we er achter dat Veilig Venlo ook deurbellen met camera heeft! We hebben wederom een fijn en vertrouwd gesprek gehad en Veilig Venlo direct de bel laten installeren.. En meteen goede rookmelders omdat dit dadelijk verplicht wordt. Veilig Venlo heeft een mooi aanbod in veiligheid! Erg tevreden wederom!! Wij bevelen Veilig Venlo zeer aan.. fam van Gaal
Jeroen Verberne
10:37 02 Nov 21
Boy heeft verstand van zaken en denkt goed mee..Na overleg de juiste keuzes gemaakt in producten en systeem.Erg blij met het camerasysteem en toegangscontrole!
Renate Winckens
09:42 02 Nov 21
Snelle respons, oplossingen op maat.
Niki Roefs
09:16 17 Oct 21
Boy is een vakman die weet waar hij over praat, daarbij werkt hij zorgvuldig en netjes en neemt de tijd voor je. Camera’s die hij geïnstalleerd hebben een hoge kwaliteit zowel overdag als in de nacht, een echte aanrader om je te laten adviseren door Veilig in Venlo.
Geert Josten
20:09 18 Aug 21
Vandaag zijn onze beveiligingscameras geplaatst. Het is zeer professioneel en snel gebeurd. De camera's geven prachtig beeld, en met de recorder kun je alles wat opgenomen is terugkijken. Tevens is het systeem aan de poort gekoppeld zodat de poort geopend kan worden via het beveiligingssysteem. Geert.
Joep Van IJzendoorn
19:17 08 Aug 21
Top werk geleverd!
MarCcellHirDdess
14:11 28 Jul 21
Super snelle service, duidelijke uitleg
gilbert heijnen
08:56 24 Jun 21
Paul van Galen
09:34 08 Jun 21
Na een inbraak ben ik op zoek gegaan naar een installateur van beveiligingsapparatuur. Kwam op de site van "veilig in Venlo". Heel veel positieve recensies maakte dat mijn keus op dit bedrijf viel. Ook van mijn kant veel lof. Vakkundig, goede uitleg , prima apparatuur, netjes aangelegd. Bravo Roy!.
Juul Lommen
21:09 07 Jun 21
Zeer netjes geplaats, super tevreden.
John Christis
10:33 14 May 21
D S
21:27 13 May 21
Normaal schrijf ik niet snel een review, alleen voor veilig in Venlo moet ik echt een uitzondering maken.Buiten de snelle service en top kwaliteit van de hardware is Boy ook een professioneel persoon.Ik kan niet anders dan Veilig in Venlo aan te bevelen voor zakelijk als privé beveiliging. Top.
hans kriegers
17:52 13 May 21
Boy heeft twee 2e Generatie ColorVu Camera’s van HikVision opgehangen, super gemonteerd, alles netjes afgewerkt. Beelden zijn prima, zijn zeer content.
Jos Vogels
18:08 26 Mar 21
Zeer tevreden met het Camera systeem TopBoy heeft goed advies gegeven en alles netjes geinstalleerdEen echte aanrader
Enrico Beuken
18:59 24 Feb 21
Zeer kundig en professioneel, reageert adequaat en ook nog eens een fijne vent. Leverancier van de camera's in onze sportschool in Panningen en voor onze club in Meijel bewaking/beveiliging camera's en het toegangssysteem. Keep up the good work.
Jen Dings
16:21 22 Jan 21
Snel contact gelegd en een afspraak gemaakt. Installatie was netjes en goed afgewerkt.Goede informatie, en een fijne gekoppelde app.Dus kortom een aanrader voor iemand die een goede camera zoekt!
Els Raedts
17:59 21 Jan 21
Zeer goed,goede service en kwaliteit. Een echte aanrader!
Peter Schaefer
20:02 05 Jan 21
Is super bedrijf en een goede service
Addy van Minderhout
19:46 22 Dec 20
carine laurenssen
18:21 10 Nov 20
Do Grosjean
17:40 10 Nov 20
Geweldig goede kwaliteit, enorm flexibel en vakkundig! Boy geeft goed advies en denkt met je mee. Ik gebruik het systeem intensief en ben erg tevreden. De afwerking is super netjes en er word met rust gewerkt. Direct word alles opgeruimd. Ik beveel het iedereen absoluut aan! Zowel particulier als zakelijk 👍🏻
Dennis Cuijpers
18:50 29 Oct 20
Dennis Peeters
11:06 26 Oct 20
Zeer tevreden of het werk geleverd wordEn goede raad denkt echt mee met de klantAanrader
Nicole Smetsers
16:05 10 Sep 20
Heel tevreden met ons nieuwe camera systeem!Ook over Boy zijn we te spreken. Professionele houding en hele korte responstijd.Over het systeem:De camera’s staan hier in uitdagende omstandigheden.Ze filmen hier afstanden van circa 20-25 meter.‘S avonds donkere plekken zonder licht of juist bij een grote schijnwerper.Beeld s nachts in kleur is top!
shaunelientje
07:50 22 Aug 20
Via mijn broer terecht gekomen bij veilig in venlo. We hebben een bericht gestuurd en dezelfde dag werden wij gelijk gebeld om eens te komen kijken voor een camera. Dezelfde dag werd er gekeken en een prijsopgave gemaakt. Een paar dagen later werd de camera al geïnstalleerd. Dit ging super snel. De uitleg werd ook super gegeven en de kwaliteit van de camera is echt perfect! Het is z'n mooi beeld en wij zijn er echt tevreden over! Ik zou Veilig in Venlo bij iedereen aanraden!
F S
13:29 20 Aug 20
Verzoek gedaan bij Veilig in Venlo, kreeg direct en duidelijk uitleg over de mogelijkheden. Snelle service, waarbij advies op maat gegeven werd. Zeer goede kwaliteit materiaal geleverd. Verder vriendelijk en goed geholpen. Een aanrader!
Peter Steeghs
10:48 20 Aug 20
Wij hebben vandaag de video deurbel gemonteerd gekregen van dit bedrijf,super goed geholpen,vriendelijk,en duidelijke uitleg door Boy,wij zijn tevreden en bevelen dit bedrijf aan.Boy dank je wel voor je goeie uitleg en spontane houdingFam P.Steeghs Belfeld
Sacha Haffmans
17:08 12 Aug 20
frans smetsers
09:27 12 Aug 20
Maandag 10 augustus 20 heeft Boy meerdere kleurencamera’s geplaatst. Perfecte kleurenkwaliteit en opnames.Er waren in het begin wat problemen met het opnameprogramma maar dat is door Boy perfect en zeer snel opgelost en alles werkt nu naar behoren.
Cyrille Van Tulden
19:10 06 Aug 20
mannie driessen
15:32 05 Aug 20
top service, echt een aanrader.
Rilana Freese
10:24 28 Jul 20
Afgelopen week een buitencamera laten plaatsen door Boy! Alles prima verlopen volgens wens en afspraak. Perfecte kleurenkwaliteit beelden. Aanrader gr Gregor
Diego Van Ooijen
19:01 13 Jul 20
Vandaag heeft veilig in venlo bij mij een camera gehangen. Top Servies 👍🏻
marjo heks
18:02 08 Jul 20
Ton van Maasakker
19:44 07 Jul 20
Dit bedrijf levert professionele topkwaliteit. Boy denkt goed mee en kijkt naar de mogelijkheden en wensen. Hij werkt met supergoed materiaal; Hikvision. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.
Pe L
06:52 06 Jul 20
Fons Janssen
18:57 29 Jun 20
Goede service, waar voor je geld, hij weet waar hij het over heeft
Andre Clarijs
09:57 20 Jun 20
Buitengewoon deskundig, vriendelijk informatief en snel.
Silvia Kuiperij
18:23 18 Jun 20
Vandaag is Veilig in Venlo bij ons geweest zoals afgesproken om de camera’s te plaatsen.Veilig in Venlo heeft vandaag top werk geleverd.Wij raden daarom ook iedereen aan die opzoek is naar een professionele camera beveiliging.Om contact op te nemen met Veilig in VenloZe werken netjes snel en betaalbaar.
Silvia Kuiperij Burhenne
16:45 18 Jun 20
Top kwaliteit 👌🏻👌🏻 Top service 👌🏻👌🏻
Een echte aanrader 👍🏻👍🏻
Marcel van hoften
20:07 12 Jun 20
Wat een geweldige service! Veilig in Venlo heeft vandaag onze woning voorzien van nieuwe Hikvision beveiligingscamera’s. Super werk geleverd en een top uitleg over de werking, ik raad het iedereen aan. 👌
Marcel van Hoften
19:42 12 Jun 20
Vandaag heeft Veilig in Venlo onze woning voorzien van nieuwe Hikvision beveiligingscamera’s. Wat een top service! Top installatie en een zeer goede uitleg van het systeem!
Zeer aan te bevelen!
Harry Janssen
13:23 08 Jun 20
Geweldige telefonische ondersteuning en onze dank daarvoor
D Thijssen-Hendrikx
17:01 26 May 20
Prettige manier van werken, komt afspraken na. Denkt goed mee en is betrouwbaar.Ik beveel Veilig in Venlo zeker aan!
Desley Cremers
14:52 07 May 20
Een echte aanrader wat mij betreft. Legt precies alles zo uit dat je het vrijwel meteen snapt. Niks is te veel gevraagd en bovenal is het zeer hoogwaardige kwaliteit spullen die Boy levert! Vragen mogen altijd gesteld worden en is vriendelijk in omgang.
Addy van Minderhout
14:34 06 May 20
Maatwerk voor een scherpe prijs. Denkt goed mee, is goed bereikbaar en levert vakwerk voor een eerlijke prijs. Zeldzaam!
Robin .v.minderhout
13:56 06 May 20
Goede service, klantvriendelijke monteur en haarscherp beeld. Al met al, tevreden!
Aniek Vestjens
14:37 05 May 20
Top!!
Boy van Minderhout
13:37 05 May 20
Klantgericht, vakkundig, betrouwbaar
Erik Hendrix
07:06 02 May 20
kim daniëls
09:04 18 Apr 20
Goede service, snelle montage, goed advies, makkelijk te bedienen materiaal. Dus super ervaring.
CrossBox077 Venlo
13:18 17 Apr 20
Betrouwbaar veilig en snel! Hier krijg je geen spijt van!
Ronnie Janssen
13:10 17 Apr 20
Erg fijn geholpen en duidelijke uitleg gekregen. Ben helemaal blij met het nieuw camerasysteem. Zeker een aanrader!
Amber Schuurman (Tjee)
05:51 17 Apr 20
Wij zijn zeer tevreden over de beveiligingscamera die bij ons huis vakkundig is geïnstalleerd door Veilig in Venlo! Ze zijn eerst komen kijken welke oplossing voor ons het beste zou zijn en dit is heel vriendelijk en professioneel uitgelegd. Wij ontvingen snel daarna een zeer scherpe offerte op maat waarna de installatie binnen enkele dagen keurig is geregeld! Super kwaliteit beelden, wij voelen ons weer helemaal veilig. Kortom, een aanrader!
Melanie van Minderhout
05:33 19 Oct 19
Tom Maassen
16:17 11 Sep 19
Snelle communicatie, Vriendelijk en beleefd. Had een muurbeugel nodig voor een dome camera. Werd snel geleverd. Als ik weer iets nodig heb weet ik Boy te vinden.
Wouter Beckx
15:15 22 Apr 19
Goed advies. Prima werk. Vakmanschap. En de juiste nazorg. Aanrader dus.
Snowscrap slijpen
14:03 30 Mar 19
Vriendelijke en goede service👍🏻kwaliteit is scherp.Alles top...een aanrader!!
mischa nothen
21:22 27 Mar 19
vandaag camera's geplaats door veilig in venlo goede service en goede camera's alles netjes aangesloten en uitgelegd top.
Eilish Franssen
19:32 14 Mar 19
Snelle service.
Goede kwaliteit.
Echt een aanrader👍🏼
Addy Van Minderhout
06:59 20 Feb 19
Professioneel, vakkundig, klantgericht. Top!
Marian Driessen
02:12 09 Feb 19
echte aanrader, goede uitleg , correct bedrijf
Marc Buskens
21:34 05 Jan 19
Super service en kwaliteit van Boy, welke een hikvision camera heeft geplaatst .Zelfs vanuit het buitenland , super scherp beeld, bij live beelden en tevens bij het terugkijken van de beelden , perfecte kwaliteit . Een echte aanrader
Sandra Breuers
19:25 05 Jan 19
Veilig in Venlo heeft bij ons een Hikvision Buiten Camera geplaatstProfesioneel bedrijfWij zijn erg tevreden en als je op zoek bentnaar vakmensen die hun vak verstaan benje bij Veilig in Venlo op het juiste adresSuper beeld en geweldige beelden bij het terug spelenHikvision is een van de topmerken waar je jarenlang plezier van hebtKort samen gevat wij bevelen Veilig in Venlo zeer zeker aanLucien en Marc
Marc Buskens
18:56 05 Jan 19
Super service en kwaliteit een aanrader waard.
Volgende beoordelingen

Woning voorbeeld

Kappelke van Genooi - VENLO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zakelijk voorbeeld

Kaliwaal 41, zandklasseerinstallatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoe werken wij

Zodra wij een aanvraag voor een Security Scan hebben ontvangen, nemen wij (bij voorkeur telefonisch) direct contact met je op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Omdat eigenlijk iedere locatie uniek is qua installatie, is een scherpe offerte altijd maatwerk. Wij komen daarom sowieso altijd geheel vrijblijvend bij je langs om de locatie te bekijken. Wij adviseren graag over de diverse oplossingen op basis van uw wensen én verwachtingen.

Gratis Security Scan op locatie?

Heb je een vraag?