Inbraakalarm venlo

Wij zijn gespecialiseerd in inbraakalarm installeren in de regio Venlo.

Als gecertificeerd installateur van HikVision+ ben je bij ons altijd zeker van topkwaliteit producten. Bij ons hoef je geen dure (service)contracten af te sluiten en wij bieden in en rondom Venlo een gratis storing service binnen 24 uur!

Wij onderscheiden ons graag met onze persoonlijke aanpak. Dat begint al bij de aanvraag, waarna wij altijd persoonlijk langskomen voor een geheel vrijblijvende Security Scan. Maar ook tijdens het installeren van een inbraakalarm of indien er een keer iets naar wens werkt. Veilig in Venlo is er voor u!

Wilt u een inbraakalarm laten installeren?

Wij komen graag langs voor een geheel vrijblijvende Security Scan op locatie!

Wat kun je verwachten...

Bij Veilig in Venlo ben je altijd zeker van altijd de nieuwste topkwaliteit inbraakalarmen en super service. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt bieden wij allerlei oplossingen op gebied van camera beveiliging en inbraakpreventie. 

Ons huismerk is HikVision Digital Technology en als gecertificeerd installateur garanderen wij een strakke en professionele montage; geen slordige kabels, alles wordt netjes weggewerkt. Voor ons is een installatie pas afgerond zodra de klant 100% tevreden is!

  • Gecertificeerd HikVision+ installateur
  • Hoge kwaliteit producten en materialen
  • Geen duur contract of abonnement
  • Storing service binnen 24 uur

Inbraakalarm inclusief montage

€ 399,-

Hikvision Digital Technology komt met het meest complete beveiligingssysteem van dit moment!

Met de AxHub beveiligt u uw huis of bedrijf van top tot teen. De AxHub kan namelijk worden ingezet als:

inbraakalarm
brandmeldinstallatie
waterlek detectie
camerasysteem
CO2 melder

Alle ruimtes in en rond uw huis of bedrijf kunnen naar wens worden beveiligd. De AxHub is verbonden met het internet en zodoende ontvangt u eenvoudig alle updates overzichtelijk op uw smartphone.

Dit krijgt u:

Hikvision DS-PWA32-NKG, Draadloze Alarm Kit, AXHub, Hik-Connect App = €399,- incl montage in groot venlo

Het nieuwe Hikvision Draadloze Alarm Kit met de nieuwe Hikvision AXHub paneel is een draadloze alarmsysteem welke uniek, snel, professioneel en betrouwbaar is, waarmee de eindgebruiker eenvoudig het systeem kan bedienen met de welbekende Hikvision Hik-Connect App.

Het kan uitgebreid worden met diverse componenten waaronder magneetcontacten, passief infrarood detectoren, rookmelders, afstandsbedieningen én meer …

Deze kit bevat de volgende onderdelen:

1x AXHub alarmcentrale
1x draadloos magneetcontact
1x Bewegingsmelder (PIR)
1x Luxe 2-weg communicatie afstandsbediening

Specificaties:

32 draadloze zones
Ondersteund maximaal 8 afstandsbedieningen en 2 sirenes
Opname 7 seconden voor en na alarm (op max. 2 IP camera’s)
Apparaten inleren met slechts één druk op de knop
2-weg draadloze communicatie
Spraakmeldingen
Onderstening WIFI en Ethernet (LAN)
Werkt tot 12 uur op interne batterij (12V adapter meegeleverd)
Ondersteund contact ID
Gratis app voor IOS en Android
Pushmelding via app
Eenvoudige installatie

Meerwerk kan zijn:

Wilt u meerdere ruimtes beveiligen of heeft u specifieke wensen met betrekking tot de beveiliging van u woning of bedrijfspand dan kan het systeem naar wens worden uitgebreid met sensoren, camera’s en meer.

We komen graag vrijblijvend bij u op bezoek om uw specifieke situatie in kaart te brengen.

“Super service en kwaliteit van Boy, welke een HikVision camera heeft geplaatst. Zelfs vanuit het buitenland, super scherp beeld, bij live beelden en tevens bij het terug scrollen en bekijken van de beelden, perfecte kwaliteit. Een echte aanrader.”

4.7/5
– Marc Buskens, Blerick

Hoe werken wij

Zodra wij een aanvraag voor een Security Scan hebben ontvangen, nemen wij (bij voorkeur telefonisch) direct contact met je op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Omdat eigenlijk iedere locatie uniek is qua installatie, is een scherpe offerte altijd maatwerk. Wij komen daarom sowieso altijd geheel vrijblijvend bij je langs om de locatie te bekijken. Wij adviseren graag over de diverse oplossingen op basis van uw wensen én verwachtingen.

Gratis Security Scan op locatie?

Open chat
Heb je een vraag?