Inbraakalarm

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We informeren u graag over de mogelijkheden of komen langs voor een Gratis Scan op locatie!

Welkom! Je bent nu op hét juiste adres als je van plan bent om je huis of bedrijf beter te gaan beveiligen!
Als gecertificeerd installateur van HikVision ben je bij ons altijd zeker van topkwaliteit producten. Bij ons hoef je geen dure (service)contracten af te sluiten en wij bieden in en rondom Venlo een gratis storing service binnen 24 uur!

HikVision heeft een gloednieuw alarmsysteem gelanceerd. Op deze pagina lees je daar meer over!

Wil je een inbraakalarm laten installeren?
Wij komen graag langs voor een geheel vrijblijvende Security Scan op locatie!

HikVision AX Pro Draadloos Inbraakalarm

Hikvision’s AX PRO is een eersteklas draadloos inbraak- en videosysteem voor thuis of op de zaak. De AX PRO bestaat uit een paneel hub en een breed scala aan detectoren en randapparatuur en is revolutionair in zowel de technologie als het ontwerp. De AX PRO bevat een veelheid aan indrukwekkende functies, waaronder Tri-X draadloze technologie, IVaaS (Intruder Verification as a Service), app compatibiliteit en een strak design)

Deze stijlvol vormgegeven PIRCAM is een bewegingsmelder + camera in één!

Als er beweging wordt gedetecteerd schiet hij direct een korte video naar de app op je telefoon! Zo zie je gelijk of je je zorgen moet maken of dat de hond op de tafel is gesprongen…

De PIRCAM wordt bij het inschakelen van het alarm geactiveerd en neemt tussentijds geen beelden op.

Wil je je inbraakalarm combineren met beveiligingscamera’s? Dat kan óók!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Jeanne GoossensJeanne Goossens
11:44 30 Jan 23
Wij zijn zeer tevreden met het alarm systeem en de camera beveiliging van "Veilig in Venlo". Het bedrijf heeft een super goede service en is altijd bereikbaar.
ewald kariemewald kariem
16:44 13 Jan 23
Meedenkend, vriendelijk en deskundig.Zeer tevreden over de geplaatste installatie.Top bedrijf!
Sten GijsenSten Gijsen
17:57 27 Dec 22
2 camera's en een video intercom geïnstaleerd door Johnno. Alles netjes gemaakt en goed uitgelegd. Beeldkwaliteit van de 4K camera's is super, zowel dag als nachtbeeld. Veilig in Venlo een aanrader!
Jeroen LeenenJeroen Leenen
09:04 15 Jun 22
Alles super goed geregeld en geïnstalleerd. No-nonsens bedrijf. Boy en Johnno beiden zeer correct en geven duidelijke uitleg. Goede apparatuur en beeldkwaliteit als beloofd. En indien nodig altijd bereikbaar voor vragen. Top!Aanrader!
Tonino cervelleraTonino cervellera
07:33 07 Apr 22
Super bedrijf, vanaf 1e afspraak t/m montage super verlopen. Boy is een vakman, werkt alles netjes af en neemt tijd voor de klant. Kan Veilig in Venlo iedereen aanbevelen !
js_loader

Voorbeelden

Heb je een vraag?