Over ons

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We informeren u graag over de mogelijkheden of komen langs voor een Gratis Scan op locatie!

Welkom bij Veilig in Venlo. Bij ons kunt u terecht voor veiligheidsoplossingen in de breedste zin van het woord. We werken met de nieuwste techniek en volgen innovaties op de voet. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve en duurzame installatie. Dat brengt rust.

Wij bieden maatwerk oplossingen voor MKB en particulier met focus op het MKB.

Onze specialiteit

Onze specialiteit is beveiliging aan de hand van slimme camera’s. Kiest u voor een slim camerasysteem? Dan is een (regulier) alarmsysteem vaak niet eens nodig. Soms kan het echter wel een zinvolle aanvulling zijn. Onze camera- én alarmsystemen gaan in dat geval hand in hand. Alle functionaliteit in één overzichtelijke app voor uw Smartphone of tablet. Doormelding naar een meldkamer behoort tot de mogelijkheden. Een bijkomend voordeel is dat de meldkamer van onze systemen naast de alarmmelding óók de camerabeelden doorkrijgt. Daarmee kan een melding direct worden geverifieerd. Indien nodig mag de meldkamer dan ook direct de hulpdiensten inschakelen. Zónder verificatie aan de hand van camerabeelden mag dat NIET!
 

Terug naar de camera’s! Wij zijn officieel partner én installateur van de nummer één wereldwijd op het gebied van beveiligingssystemen: HikVision. Al jaren domineren zij de markt. Wereldwijd werken er op dit moment 34.000 mensen voor het merk waarvan er 16.000 dag in dag uit bezig zijn ontwikkeling en innovatie.

Erkend leerbedrijf Venlo

Veilig in Venloi is een erkend leerbedrijf in Venlo voor mensen die in de regio in de sector gaan werken en werkt samen met plaatselijke scholen.  Als je geïnteresseerd bent om je vaardigheden te laten zien in een gedreven team, neem dan vrijblijvend contact op.
Veilig in Venlo - erkend leerbedrijf Venlo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Jeanne GoossensJeanne Goossens
11:44 30 Jan 23
Wij zijn zeer tevreden met het alarm systeem en de camera beveiliging van "Veilig in Venlo". Het bedrijf heeft een super goede service en is altijd bereikbaar.
ewald kariemewald kariem
16:44 13 Jan 23
Meedenkend, vriendelijk en deskundig.Zeer tevreden over de geplaatste installatie.Top bedrijf!
Sten GijsenSten Gijsen
17:57 27 Dec 22
2 camera's en een video intercom geïnstaleerd door Johnno. Alles netjes gemaakt en goed uitgelegd. Beeldkwaliteit van de 4K camera's is super, zowel dag als nachtbeeld. Veilig in Venlo een aanrader!
Jeroen LeenenJeroen Leenen
09:04 15 Jun 22
Alles super goed geregeld en geïnstalleerd. No-nonsens bedrijf. Boy en Johnno beiden zeer correct en geven duidelijke uitleg. Goede apparatuur en beeldkwaliteit als beloofd. En indien nodig altijd bereikbaar voor vragen. Top!Aanrader!
Tonino cervelleraTonino cervellera
07:33 07 Apr 22
Super bedrijf, vanaf 1e afspraak t/m montage super verlopen. Boy is een vakman, werkt alles netjes af en neemt tijd voor de klant. Kan Veilig in Venlo iedereen aanbevelen !
js_loader
Heb je een vraag?