Over ons

Wie zijn wij?

Camera beveiligingsexpert

Welkom bij Veilig in Venlo. Bij ons kunt u terecht voor veiligheidsoplossingen in de breedste zin van het woord. We werken met de nieuwste techniek en volgen innovaties op de voet. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve en duurzame installatie. Dat brengt rust.
 
Wij bieden maatwerk oplossingen voor MKB en particulier met focus op het MKB.
 
Onze specialiteit is beveiliging aan de hand van slimme camera’s. Kiest u voor een slim camerasysteem? Dan is een (regulier) alarmsysteem vaak niet eens nodig. Soms kan het echter wel een zinvolle aanvulling zijn. Onze camera- én alarmsystemen gaan in dat geval hand in hand. Alle functionaliteit in één overzichtelijke app voor uw Smartphone of tablet. Doormelding naar een meldkamer behoort tot de mogelijkheden. Een bijkomend voordeel is dat de meldkamer van onze systemen naast de alarmmelding óók de camerabeelden doorkrijgt. Daarmee kan een melding direct worden geverifieerd. Indien nodig mag de meldkamer dan ook direct de hulpdiensten inschakelen. Zónder verificatie aan de hand van camerabeelden mag dat NIET!
 

Terug naar de camera’s! Wij zijn officieel partner én installateur van de nummer één wereldwijd op het gebied van beveiligingssystemen: HikVision. Al jaren domineren zij de markt. Wereldwijd werken er op dit moment 34.000 mensen voor het merk waarvan er 16.000 dag in dag uit bezig zijn ontwikkeling en innovatie.

Kiest u voor Veilig in Venlo dan kiest u voor de laatste stand van de techniek. We komen graag vrijblijvend met u in contact om te praten over de oplossingen van dit moment.

Met vriendelijke groet,
Boy van Minderhout

Stuur een berichtje

Contactgegevens

Adres

Kaldenkerkerweg 64, 5915 AD Venlo

Telefoonnummer

06-48268358

Hoe werken wij

Zodra wij een aanvraag voor een Security Scan hebben ontvangen, nemen wij (bij voorkeur telefonisch) direct contact met je op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Omdat eigenlijk iedere locatie uniek is qua installatie, is een scherpe offerte altijd maatwerk. Wij komen daarom sowieso altijd geheel vrijblijvend bij je langs om de locatie te bekijken. Wij adviseren graag over de diverse oplossingen op basis van uw wensen én verwachtingen.

Gratis Security Scan op locatie?

Open chat
Heb je een vraag?