Toegangscontrole

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We informeren u graag over de mogelijkheden of komen langs voor een Gratis Scan op locatie!

Het zijn lastige tijden voor sportschoolhouders. Niets is zeker is wel gebleken de laatste tijd.

Het is tijd voor een andere aanpak. Meer zekerheid voor u als ondernemer en meer service voor uw leden.

Wij bouwen uw sportschool om naar een “Full Service Club” met verruimde openingstijden en zónder personele bezetting in de daluren. Precies daar zit de winst! Meer ruimte in uw agenda zonder hoge personeelskosten.

Meer weten? Lees verder of vul het formulier in.

24/7 toegang met Veilig in Venlo

Bij Veilig in Venlo ben je altijd zeker van topkwaliteit hardware en persoonlijke en professionele service. Wel zo prettig als het om je eigen sportschool gaat.

Ons huismerk is HikVision Digital Technology en als gecertificeerd installateur garanderen wij een strakke en professionele montage; geen slordige kabels, alles wordt netjes weggewerkt. Voor ons is een installatie pas afgerond zodra de klant 100% tevreden is!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Jeanne GoossensJeanne Goossens
11:44 30 Jan 23
Wij zijn zeer tevreden met het alarm systeem en de camera beveiliging van "Veilig in Venlo". Het bedrijf heeft een super goede service en is altijd bereikbaar.
ewald kariemewald kariem
16:44 13 Jan 23
Meedenkend, vriendelijk en deskundig.Zeer tevreden over de geplaatste installatie.Top bedrijf!
Sten GijsenSten Gijsen
17:57 27 Dec 22
2 camera's en een video intercom geïnstaleerd door Johnno. Alles netjes gemaakt en goed uitgelegd. Beeldkwaliteit van de 4K camera's is super, zowel dag als nachtbeeld. Veilig in Venlo een aanrader!
Jeroen LeenenJeroen Leenen
09:04 15 Jun 22
Alles super goed geregeld en geïnstalleerd. No-nonsens bedrijf. Boy en Johnno beiden zeer correct en geven duidelijke uitleg. Goede apparatuur en beeldkwaliteit als beloofd. En indien nodig altijd bereikbaar voor vragen. Top!Aanrader!
Tonino cervelleraTonino cervellera
07:33 07 Apr 22
Super bedrijf, vanaf 1e afspraak t/m montage super verlopen. Boy is een vakman, werkt alles netjes af en neemt tijd voor de klant. Kan Veilig in Venlo iedereen aanbevelen !
js_loader

Hoofdbestanddelen

Voorbeelden

Heb je een vraag?