Toegangscontrole 2.0

Speciaal voor sportscholen!

Wilt u graag meer service bieden aan uw leden? En net als heel veel andere collega’s ruimere openingstijden hanteren? Maar géén extra personeelskosten maken? Dan is ons totaalpakket iets voor u!

Speciaal voor de sportschoolhouder hebben we een pakket ontwikkelt waarmee u in één klap;

  • De openingstijden kunt verruimen
  • Meer service kunt bieden voor uw leden
  • Personeelskosten kunt verlagen

Het betreft een systeem dat bestaat uit

  1. Een professioneel camerasysteem waarmee we alle voor u belangrijke plekken / ruimtes haarscherp ik beeld zullen brengen. Zo kunt u altijd zien wat er gaande is. Ook als u zelf niet aanwezig bent. Alle beelden komen in de volle kwaliteit binnen in een speciaal ontwikkelde app voor uw Smartphone of Tablet.
  2. Het nieuwste toegangssysteem van HikVision mét QR code scanner! Uw leden kunnen voortaan naar binnen met een persoonlijke QR code. Eenmalig aanmaken, doormailen of appen, klaar! QR code voor de camera houden en doorlopen maar! De buitenpost (controller) registreert wie er binnen komt en de ingebouwde Full HD camera neemt alles op. Zo bent u zeker, ook als er niemand in de zaak is. Komt iemand niet binnen? Dan kan men met één druk op knop contact met u opnemen. U ontvangt dan een video oproep op uw Smartphone. U kunt zelfs de deur openen vanuit de app, waar u ook bent!
  3. Een Smart Noodhulp pakket. Uw leden moeten zich natuurlijk veilig voelen, ook als u er niet bent. Als er iets gebeurt dan moet er snel gehandeld kunnen worden. Via een draadloze noodknop kunt u direct op de hoogte worden gebracht als dat nodig is.
Samen naar een hoger plan?
Samen met u komen we tot een plan van aanpak, daarna plannen we het werk samen in, dan volgt de uitvoering, de oplevering en zelfs de benodigde stikkers t.a.v. uw leden zullen door ons worden geplakt. U bent in één klaar.

Wij leveren altijd maatwerk. Wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoe werken wij

Zodra wij een aanvraag voor een Security Scan hebben ontvangen, nemen wij (bij voorkeur telefonisch) direct contact met je op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Omdat eigenlijk iedere locatie uniek is qua installatie, is een scherpe offerte altijd maatwerk. Wij komen daarom sowieso altijd geheel vrijblijvend bij je langs om de locatie te bekijken. Wij adviseren graag over de diverse oplossingen op basis van uw wensen én verwachtingen.

Gratis Security Scan op locatie?

Open chat
Heb je een vraag?