Video intercom

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We informeren u graag over de mogelijkheden of komen langs voor een Gratis Scan op locatie!

Professionele Intercomsystemen van HikVision.
HikVision is al jaren wereldmarktleider op dit vlak en  staat garant voor betaalbare topkwaliteit video intercom systemen.

Veilig in Venlo biedt een oplossing voor iedere situatie:

– woningen / villa’s
– bedrijfsverzamelgebouwen
– business centers
– appartementen complexen: grote systemen
– particuliere verhuur: kleine tot middelgrote systemen

Wij kunnen aansluiten op de bestaande infrastructuur. Ook als deze verouderd is! Vervang uw verouderde apparatuur zónder hoge kosten voor het vervangen van kabels / leidingwerk!

Wat kun je verwachten...

Top kwaliteit Hardware en een stijlvol design komen samen bij de Video Intercom systemen van HikVision.

Veilig in Venlo biedt oplossingen voor nieuwbouw, bestaande bouw, en / of vervanging van verouderde intercom apparatuur aan uw bedrijfspand of appartementen complex.

Wij kunnen aansluiten op alle voorkomende bedrading. Neem daarom altijd contact met ons op om uw situatie vrijblijvend met ons door te nemen.

De Video Intercom Systemen van HikVision zijn standaard voorzien van:

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Jeanne GoossensJeanne Goossens
11:44 30 Jan 23
Wij zijn zeer tevreden met het alarm systeem en de camera beveiliging van "Veilig in Venlo". Het bedrijf heeft een super goede service en is altijd bereikbaar.
ewald kariemewald kariem
16:44 13 Jan 23
Meedenkend, vriendelijk en deskundig.Zeer tevreden over de geplaatste installatie.Top bedrijf!
Sten GijsenSten Gijsen
17:57 27 Dec 22
2 camera's en een video intercom geïnstaleerd door Johnno. Alles netjes gemaakt en goed uitgelegd. Beeldkwaliteit van de 4K camera's is super, zowel dag als nachtbeeld. Veilig in Venlo een aanrader!
Jeroen LeenenJeroen Leenen
09:04 15 Jun 22
Alles super goed geregeld en geïnstalleerd. No-nonsens bedrijf. Boy en Johnno beiden zeer correct en geven duidelijke uitleg. Goede apparatuur en beeldkwaliteit als beloofd. En indien nodig altijd bereikbaar voor vragen. Top!Aanrader!
Tonino cervelleraTonino cervellera
07:33 07 Apr 22
Super bedrijf, vanaf 1e afspraak t/m montage super verlopen. Boy is een vakman, werkt alles netjes af en neemt tijd voor de klant. Kan Veilig in Venlo iedereen aanbevelen !
js_loader

Deur Video Intercom

Wist u dat het mogelijk is om gezichtsherkenning te gebruiken om de toegangsdeur tot uw appartementen complex te openen? De gezichtsherkenning van HikVision is helemaal doorontwikkeld en daarmee super veilig. 

Alle hardware uit de toegangscontrole lijn van HikVision heeft naast de camera welke gebruikt wordt voor herkenning van gezichten ook een ingebouwde Mifare reader. Zodoende is het mogelijk om naast gezichtsherkenning ook Mifare tags te gebruiken voor toegang tot uw pand. Het vervangen van Mifare tags is veel voordeliger en eenvoudiger dan het vervangen / laten bijmaken van nieuwe sleutels.

Ingebouwde Intercom functionaliteit: Op het touchscreen van de hoofdmodule bij de ingang van uw pand wordt het gewenste “huisnummer” ingegeven. Vervolgens wordt er naar het betreffende appartement of kantoor gebeld. De bewoner beantwoordt de oproep en ziet daarbij meteen in Full HD beeldkwaliteit wie er voor de deur staat. Het openen van de deur kan vanaf de binnenpost in het appartement maar ook vanaf de Gratis App voor Smartphones en tablets.

Extra beveiligingscamera. De beelden van de ingebouwde Full HD camera kunnen worden opgeslagen een HikVision recorder.

Stap nu over naar gezichtsherkenning en geniet van de volgende voordelen:

Voorbeelden

Heb je een vraag?