WiFi Versterken

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We informeren u graag over de mogelijkheden of komen langs voor een Gratis Scan op locatie!

Wij zijn gespecialiseerd in de WiFi versterken in de regio Venlo.

Als gecertificeerd UNS (UniFi Network Specialist) ben je altijd zeker van topkwaliteit Wifi oplossingen. Bij ons hoef je geen dure (service)contracten af te sluiten en wij bieden in en rondom Venlo een gratis storing service binnen 24 uur!

Wij onderscheiden ons graag met onze persoonlijke aanpak. Dat begint al bij de aanvraag, waarna wij altijd persoonlijk langskomen voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Wil je ook de WiFi versterken in huis of op kantoor?
Wij komen graag langs voor een geheel vrijblijvende Wifi Scan op locatie!

Wat kun je verwachten...

Bij Veilig in Venlo ben je altijd zeker van altijd de nieuwste topkwaliteit wifi oplossingen en super service. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt bieden wij allerlei oplossingen op gebied van wifi verbeteren. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

Ons huismerk is Unifi (Ubiquiti) en als gecertificeerd installateur garanderen wij een strakke, professionele maar vooral doeltreffende montage; geen slordige kabels, alles wordt netjes weggewerkt. Voor ons is een installatie pas afgerond zodra de klant 100% tevreden is!

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Jeanne GoossensJeanne Goossens
11:44 30 Jan 23
Wij zijn zeer tevreden met het alarm systeem en de camera beveiliging van "Veilig in Venlo". Het bedrijf heeft een super goede service en is altijd bereikbaar.
ewald kariemewald kariem
16:44 13 Jan 23
Meedenkend, vriendelijk en deskundig.Zeer tevreden over de geplaatste installatie.Top bedrijf!
Sten GijsenSten Gijsen
17:57 27 Dec 22
2 camera's en een video intercom geïnstaleerd door Johnno. Alles netjes gemaakt en goed uitgelegd. Beeldkwaliteit van de 4K camera's is super, zowel dag als nachtbeeld. Veilig in Venlo een aanrader!
Jeroen LeenenJeroen Leenen
09:04 15 Jun 22
Alles super goed geregeld en geïnstalleerd. No-nonsens bedrijf. Boy en Johnno beiden zeer correct en geven duidelijke uitleg. Goede apparatuur en beeldkwaliteit als beloofd. En indien nodig altijd bereikbaar voor vragen. Top!Aanrader!
Tonino cervelleraTonino cervellera
07:33 07 Apr 22
Super bedrijf, vanaf 1e afspraak t/m montage super verlopen. Boy is een vakman, werkt alles netjes af en neemt tijd voor de klant. Kan Veilig in Venlo iedereen aanbevelen !
js_loader

Voorbeelden

Heb je een vraag?